Chansons sans paroles

Wouter Vandenabeele


Uit de projecten en reizen van Wouter Vandenabeele groeide zijn behoefte om een verhaal te vertellen, zonder woorden, met de viool.
Voor Chansons sans paroles liet Wouter zich begeleiden door enkele bevriende muziekanten waarmee hij al jarenlang samenwerkt, bijgestaan door enkele gastmuzikanten.

Het werden geen composities voor grote orkesten noch overweldigende arrangementen.

Wouter koos resoluut voor soberheid: verschillende indrukken in kleine muzikale miniaturen.

Chansons sans paroles, uitgevoerd in een akoestische kwartetbezetting, werd omwille van zijn intimistische karakter heel positief onthaald. Het inspireerde Wouter tot het schrijven van nieuw werk, een vervolg: Chansons pour la fin d'un jour.

Chansons sans paroles met

Wouter Vandenabeele . viool
Lode Vercampt . cello
Anne Niepold . accordion
Soetkin Baptist . zang

Bijlage(n)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)