Quentin Dujardin

Quentin Dujardin & Ker Ourio 

Het woord ‘Sérendipité’ is nog niet zo lang geleden in de Franse taal geïntroduceerd. Serendipiteit is de gave om door toeval vruchtbare ontdekkingen te doen. Een vorm van begrip die door het toeval zelf wordt verkregen.

Het album SERENDIPITY opent met een verbluffende cover van de beroemde jazzstandaard van Charles Mingus, ‘Goodbye Pork Pie Hat’. De scène is gezet: een wereld van geluid met heldere, warme kleuren. Olivier Ker Ourio is nooit ver van zijn geboortestreek Réunion die... Lees meer

Quentin Dujardin & Gil Delogne

LEVITATION is een unieke zintuiglijke ervaring. Quentin Dujardin & Gil Delogne dompelen het publiek onder in klankspel die 360° bestrijkt, een wereld van trillingen. Met Tibetaanse kommen, gongs, stem en een baritongitaarmix creëren ze bijzondere soundscape.

LEVITATION raakt aan de wereld van de (klank)therapie. Elke deelnemer is vrij om te mediteren en zo een moment van welzijn en innerlijke rust te vinden, zittend of liggend op een eigen vloermat.

Dit project komt het... Lees meer

Quentin Dujardin & Didier Laloy

Na verschillende eigen projecten en met een groeiende internationale ervaring, besloten gitarist Quentin Dujardin en accordeonist Didier Laloy samen muziek te maken die hen op het lijf geschreven staat. Ze balanceren op de randen tussen jazz, klassiek, folk en filmmuziek. Hun ontmoeting vertaalt zich als een dialoog van tegengestelden, wat dan ook de titel van het gloednieuwe album opleverde: ‘Water & Fire’. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd even stoppen.

Met... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)