Que Désire

Soetkin Baptist

Met Que Désire laat Soetkin gekende én vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Met karakter en overgave brengt ze een meeslepend repertoire dat niet zelden op een staande ovatie wordt onthaald.

Soetkin wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en geflankeerd door veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum en Paul Flush aan het hammondorgel.

--

“Samen met haar uitgelezen band en de even schitterende Aline Goffin als backing, liet ze op een briljante wijze héél wat Franse chansons herleven. Jean Ferrat, Dalida, Michel Delpech, Charles Aznavour,… om er maar enkele te noemen passeerden de revue. En niet zomaar! Menig nummer kreeg een totaal eigen arrangement waarbij er een vlaag van herkenning was maar evenzeer verrassing en virtuositeit. Nummers werden aangedikt, andere werden totaal uitgekleed, maar er was één constante: de schitterende stem van Soetkin (én van Aline)die het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere vervoerde.”

"[...] onder het motto 'No Risk, No Fun' mag Soetkins voorstelling tot één van de absolute verrassingen van het culturele voorjaar genoemd worden. ... Eigenzinnige, soms wat theatrale, maar wel karaktervolle songkeuzes en dito interpretaties ... Que Désire, een voorstelling om verliefd op te worden ... hand in hand met je geliefde naast jou." — Bart Liekens


(Fotografie: Luc Vanden Bosch)


Que Désire met

Soetkin Baptist . zang
Aline Goffin . backing vocal & ukelele
Bert Candries . gitaar en basgitaar
Luc Vanden Bosch . drum
Paul Flush . hammondorgel

Media
  • Pour ne pas vivre seul
  • Viens viens
  • Pour un flirt

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)