Ishtar

Ishtar
Ishtar vetegenwoordigde België met 'O julissi na jalini' op Eurosong 2008 in Belgrado.

Vakjury Eurosong: Ishtar deed de jury verstomd staan met "O julissi na jalini". (3 februari 2008)
Marcel Vanthilt had de vertaling van de titel van het nummer op een papiertje geschreven: "De titel "O julissi na jalini" betekent, stop de wedstrijd. We hebben al een winnaar gevonden."
"Na tien seconden verscheen er een glimlach op mijn gelaat. Ik vind de fictieve taal een pluspunt", reageerde Kris Wauters.
"Brijant. I'm totally flabbergasted", bracht Katrina uit.
Meer info over Ishtar en de voorronde van Eurosong 2008

Ishtar heeft gisteren met groot verschil de tweede voorronde van Eurosong gewonnen. Een vrolijk deuntje met een onbegrijpelijke tekst: meteen is de grote favoriet voor Belgrado bekend.
Laatste Nieuws – 4 februari 2008

Heeft het Vlaamse publiek kwaliteit leren herkennen? Ishtar wint tweede voorronde Eurosong. Meer lezen... of ga naar het artikel op De Standaard Online.
De Standaard – 4 februari 2008

… Het ensemble was ons al opgevallen tijdens Sfinks 2005. Nu, bijna twee jaar later, verrast het aangenaam door de grote stappen vooruit, door het niveau dat de muzikanten halen. Dat benadert de perfectie en voelt dezer dagen aan als een ultiem liefdescadeau […] Wat meer opviel dan voorheen, was de absolute kracht van de drie zangeressen: de zussen Ann en Els Vandaele naast de klasse en présence van Soetkin Baptist (pas 21), samen bijzonder complementair. Onwillekeurig moesten we even denken aan Laïs, maar dit trio gaat een heel eind verder (de gemiddelde leeftijd ligt ook hoger) en neen, zij zijn niet gevormd in Gooik of Galmaarden.
De Standaard – 09/02/2007, Al De Boeck (Concert TroubAmour)

… We 'voorspellen' deze band op basis van de oersterke grondidee, het aanwezige talent en ook de goede ingesteldheid een internationale toekomst.
MazzMusikaS – 30/12/2005, Antoine Légat (Concert TroubAmour)

Sfinks Festival
We onthouden uit deze dertigste editie zeker …, de Belgische revelatie Ishtar met zijn liefdesliederen uit Groot-Europa …
De Standaard – 02/08/2005, Peter Vantyghem en Al De Boec (Sfinks Festival)

… de Babylonische godin van de liefde zou vereerd zijn met zoveel stemmenpracht …
De tijd – 01/08/2005 (Sfinks Festival)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)