III

Rui Massena

De meest charismatische Portugese dirigent blijft verwonderen met zijn composities in ‘III’.

Nadat zijn tweede cd ‘Ensemble’ onmiddellijk binnenkwam op nr. 1 in de Portugese hitlijsten, start voor de nieuwe cd ‘III’ van componist Rui Massena in 2019 de internationale release door Universal op het Deutsche Grammophon label. 


‘III’ bevat de volledige originele pianocomposities, opgenomen in Porto en Berlijn en introduceert enkele progressieve, elektronische elementen in de omhullende rust van zijn kenmerkende pianogeluid.

(Fotografie: Ritacarmo-Cortada)

III met

Rui Massena - piano

Rui Moreira - altviool

Bernardo - Fesch bas

Sandro Mota - percussie

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)