Animal Sentimental

Mísia

Met Animal Sentimental viert Misia een carrière van 30 jaar in drievoud: de publicatie van een boek, de uitgave van een nieuw album en de start van de bijhorende tour.

Het boek vertelt persoonlijke verhalen met poëzie, humor en sentiment, maar ook de kleine tragedies. Het bijhorende album volgt het narratief van het boek, de hoofdstukken en alle emoties die erin vervat zitten. Het album brengt een selectie uit haar rijke repertoire, opnieuw gearrangeerd met nieuwe soundscapes, naast nieuw werk dat speciaal werd geschreven voor dit project. Op het podium wisselen de muziek van Animal Sentimental en korte monologen elkaar af.

Animal Sentimental werd door Galileo Music uitgebracht in 2022. Het album stond enkele weken in de de Europese charts van World Music en werd alom geprezen door de pers. De autobiografie werd gepubliceerd door Oficina do Livro/Leya en verschijnt binnenkort bij M-Y books Ltd in een Engelse vertaling. De tour ging in première in Museu do Oriente, Lissabon, op 27 mei, met uitverkochte concerten in Duitsland, Portugal, Luxemburg en Frankrijk in oktober en november 2022.

(foto: Augusto Brázio)

Animal Sentimental met

Mísiazang
Fabrizio Romano piano 
Bernardo Couto Portuguese gitaar 
Bernardo Viana fado gitaar

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)