Simply blue

Mariana Tootsie

Mariana Tootsie is een charismatische zangeres die natuurtalent combineert met een genereuze podiumprésence. Samen met enkele grote namen van de internationale showbusiness trad ze zowat over de hele wereld op. Na haar opgemerkte verschijning in Gary Ross’ film 'The Hunger Games' (2012) bracht Mariana Tootsie een eerste EP uit, 'Dance in the fire', geproduceerd door Little Collin. De EP straalt een warme, akoestische en eerlijke sound uit die liefhebbers van blues en blue-eyed soul ongetwijfeld zal bekoren.

Met het programma Simply Blue brengt Mariana, begeleid door 3 muzikanten, een aantal eigen songs, maar ook jazz en blues standards van artiesten als Etta James, Big Joe Turner, Ray Charles, Joni Mitchel, Amy Winehouse, …

In Vlaanderen voorlopig nog onbekend, maar daar werkt Wilfried Brits als manager hard aan, net zoals hij dit in het verleden al deed voor Vaya Con Dios en Blue Blot .

°Mariana werd uitgenodigd voor deelname aan THE VOICE FRANCE waar ze met haar jazz- en bluesstem alle rondes doorstond en als 2de eindigde.

Simply blue met

Mariana Tootsie . zang
3 vaste begeleidingsmusici

Media
  • The Voice France - Blind Auditions
Link(s)

ALONG THE ROAD -LIVE (From EP Dance In The Fire)
http://vimeo.com/17121699

I'd Rather go Blind (Etta James)
https://www.facebook.com/video.php?v=10151866211794546&set=vb.1273366206...

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)