A Journey to Jaipur

Abdulrasol ft. S. Baptist en Khan


A Journey to Jaipur is een reis naar de tegenovergestelde wereld, terug in de tijd, naar de schoonheid van Jaipur; de kleuren, de chaos, de religie die zowel op straat als in de bergen leeft. Het hoofdpersonage is Soetkin; Mahabub Khan, Sattar Khan en X Khan weerspiegelen India, Sjahin During en Osama Abdulrasol zijn de vertellers. Het avontuur lonkt.

Een Belgisch meisje trekt naar India, valt in slaap in de woestijn van Rajasthan, nabij Jaipur, en ontwaakt in de handen van een Irakese man. Hij overtuigt haar om met hem mee te reizen naar de roze stad op een legendarische kameel... Het avontuur van de thuislozen, een leven in armoede gewijd aan de muziek. De Arabische ritmes worden gebracht met een Indische interpretatie en andersom. Ragas en magams, gekleurd door de prachtige stem van Soetkin Baptist.

Gedurende het concert worden beelden geprojecteerd, digital artwork van de hand van Osama Abdulrasol. Deze werken kunnen in de kantlijn van het concert, bij wijze van optie, ook worden tentoongesteld.

(Music , concept & digital art by Osama Abdulrasol)

A Journey to Jaipur met

Soetkin Baptist . zang
Mahabub Khan . zang, harmonium en tabla
Sattar Khan . doulak, tabla en fleuts
X Khan . Sarangi
Sjahin During. Arabische, Iraanse en Turkse percussions
Osama Abdulrasol . qanun, oud en digital artwork

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)