Chansons sans Paroles

Brabants dagblad

[...] Ook internationaal is zijn ster rijzende. Zo leidde hij bij de Olympische Spelen in Athene een prestigieus wereldmuziekproject. Op zijn solodebuut brengt de Gentenaar instrumentale verhaaltjes, verteld door de viool, waarmee hij inmiddels vergroeid is. Filmische composities geïnspireerd op reizen, in een moeilijk te duiden niemandsland tussen folk, klassiek en wereldmuziek, een stijl vergelijkbaar met wereldorkest Olla Vogala.

Bron: 

Brabants dagblad - 19-01-06, Dieter van den Bergh (Cd Chansons sans Paroles)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)