De wonderlijke reizen van Olla Vogala

Olla Vogala

Olla Vogala brengt een fascinerende en originele verbeelding van muziek, woord en klank, telkens op zoek naar nieuwe wegen en beloftevol jong talent. ‘De wonderlijke reizen’ is een doorslag van een tocht doorheen tal van landen, de cultuurshocks, het exotisme en de liefde die mee de weg bepaalt en te vinden lijkt achter elke straathoek. Twaalf landen, twaalf composities geïnspireerd op de bereisde landen, met mensen van daar.

Olla Vogala wordt bij dit project verrijkt met muzikanten Osama Abdurasol en (onder voorbehoud) Savina Yanatou & Özge Öz. Het bijhorende live album wordt opgenomen in de Handelsbeurs in mei 2016.

Olla Vogala won in Duitsland de Echo Award voor Muziek zonder Grenzen – een erkenning die naadloos past bij de visie van deze groep.

De wonderlijke reizen van Olla Vogala met

Liesbeth Lambrechts . viool
Jasmijn Lootens . cello
Marc De Maeseneer . baritonsax
Frederik Heirman . trombone
Luc Vanden Bosch . drums, percussie
Elias Bachoura (Syrië) . 'ud
Joris Vanvinckenroye . contrabas
Osama Abdurasol (Irak) . kanun
N.T.B. [Elly Aerden, Soetkin Baptist, Savina Yanatou (Griekenland), Özge Öz (Turkije)] . zang
Wouter Vandenabeele . viool, algemene leiding

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)