L' Alba

L'Alba

In maart 2022 schitterde L’Alba met À principiu met een meer dan geslaagde tournee in de Vlaamse culturele centra. De positieve vibe van het publiek was zo sterk dat het de muzikanten van L’Alba quasi onmiddellijk aanzette tot het componeren en arrangeren van nieuw werk. Het resultaat is een repertoire waarmee zij opnieuw van bij de eerste noten de weg naar je hart vinden.
De release van de nieuwe cd wordt verwacht in het najaar van 2024/voorjaar 2025.

Met respect voor de... Lees meer

L'Alba

Van bij de eerste noten vinden de betoverende stemmen, eclectische instrumenten en innemende naturel van L’Alba de weg naar je hart. Met respect voor de authentieke muzikale tradities van Corsica brengen ze traditionals en verbluffen ze met eigen hedendaagse composities.

Hun nieuwste album À principiu, gereleased op 19 maart 2021, is een unieke blend van pure polyfonie, mediterrane klanken en een een mooie waaier aan instrumenten.

(foto: Yannick Casanova)

#2 World Music... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)