Missa mystica

Constantinople

A unique concert in which Constantinople will leave its mark on traditional mystic and sacred songs from the Middle Ages.

Drawn from the vast repertoire of Mediterranean music, these songs are dedicated to the Virgin Mary and remind us of the unifying spirit underlying diverse traditions.
Missa Mystica revives some of the period's most beautiful manuscripts, including the Cantigas de Santa Maria, Syrian and Byzantine hymns, and lamentations to the Virgin.

Missa mystica met

Kiya Tabassian . setar, voice
Ziya Tabassian . percussion
Pierre-Yves Martel . medieval fiddle
Didem Basar . kanun, medieval harp
Terri Hron . recorders
Savina Yannatou . voice

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)