Traduzca

Karoline de la Serna
authentieke Spaanstalige muziek, geschreven naar leven en liefde, met vrijheid, vreugde, verlangen, melancholie.

Traduzca is het eerste album van Karoline de la Serna waarop u haar eigen Spaanstalige composities kunt beluisteren. Moderne akoestische muziek die vreugde, melancholie, diepgang en lichtheid met elkaar vermengt. Karoline wordt bijgestaan door haar muzikale vrienden: zij brengen kleur en ritme met invloeden van flamenco, jazz, tango en Zuid-Amerikaanse klanken.

Karoline schrijft nummers die je een vrij gevoel bezorgen, je doen wegdromen, huilen, lachen... Kortom, teksten die je doen leven. Wanneer haar woorden in muziek veranderen, komen deze dan ook uit hart en ziel.

"Ik koos ervoor om muziek te schrijven en te zingen in het Spaans om mezelf terug te vinden... Ik ontdekte een hele wereld binnenin die ik nog niet kende, mijn roots, mijn bezieling, het ritme van mijn leven en van mijn lichaam. Ik keer terug naar mijn wortels en ik proef nieuwe klanken en beleef nieuwe sensaties. Elk lied vertelt iets over mij en over mijn leven. Ik bezing de mooie ontmoetingen die me hielpen te groeien - door mijn nummers heen wil ik de luisteraar de boodschap meegeven om naar zichzelf terug te keren."

(fotografie: www.b-lieve.be)

Traduzca met

Karoline de la Serna . zang
Karim Baggili . flamencogitaar, luit en zang
Vincent Noiret . contrabas
Frédéric Malempré . percussie

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)