Derrière la façade

Sheng
de luit, uit zijn historisch isolement getild, levert in combinatie met de melancholie van de harmonica verrassende momenten op.

Sheng is een instrumentaal trio dat ongewone klanken combineert - een dialoog tussen de mond-harmonica van Olivier Poumay, de theorbe en luit van Philippe Malfeyt en de percussie van Johan De Baedts.

De luit zorgt in combinatie met de melancholische klanken van de mondharmonica voor verrassende muzikale momenten die soms herinneren aan de meditatieve sfeer in heel wat opnamen van het beroemde ECM-label. Alle stukken die het trio ten gehore brengt zijn eigen composities die moeilijk te benoemen zijn. Hun muziek is niet alleen schatplichtig aan de jazz, maar ook aan de klassieke muziek, wereldmuziek etc ... Improvisatie speelt hier natuurlijk een belangrijk rol.

Het trio kan ook aangevuld worden met twee gastmusici - Sigrid Vandenbogaerde (Musiques Nouvelles, Titanic) op cello en Christel Borghlevens (Kimiz, Dirk Van Esbroeck) op basklarinet.

Derrière la façade met

Olivier Poumay . mondharmonica
Philippe Malfeyt . luit
Johan De Baedts . percussie

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)