Tragédie Lego

Didier Laloy & Tuur Florizoone

Tegengestelden trekken elkaar aan! Die volkse wijsheid is zeker waar voor Tuur Florizoone (MixTuur / Aanrijding in Moscou / Tricycl … ) en Didier Laloy (Tref, S-tres, Urban Trad…). Vlaams en Waals. Folk en jazz. En voor de specialisten: diatonisch en chromatisch accordeon. Bovendien wordt aan de ene een geweldig gevoel voor ritme en melodie toegeschreven en staat de andere bekend om zijn uitzonderlijke zin voor harmonie en verrassende klanken.

Het resultaat van deze samenwerking is een meeslepend totaalpakket van stijlen en emoties. Met opnieuw veel tegengestelden: nostalgisch en vernieuwend, triest en opbeurend, intiem en onstuimig.

Opvallend is dat de muziek van Tuur Florizoone & Didier Laloy zowel op CD als live uitstekend werkt. Kom en overtuig uzelf. Het debuutalbum van dit duo wordt voor het eerst voorgesteld op donderdag 29 november om 12h30 (stipt!) in The Music Village tijdens hun concert in de reeks Broodje Brussel. Niet te missen!

Tragédie Lego met

Didier Laloy . diatonisch accordion
Tuur Floorizone . chromatisch accordion

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort