Tragédie Lego

Didier Laloy & Tuur Florizoone

Tegengestelden trekken elkaar aan! Die volkse wijsheid is zeker waar voor Tuur Florizoone (MixTuur / Aanrijding in Moscou / Tricycl … ) en Didier Laloy (Tref, S-tres, Urban Trad…). Vlaams en Waals. Folk en jazz. En voor de specialisten: diatonisch en chromatisch accordeon. Bovendien wordt aan de ene een geweldig gevoel voor ritme en melodie toegeschreven en staat de andere bekend om zijn uitzonderlijke zin voor harmonie en verrassende klanken.

Het resultaat van deze samenwerking is een meeslepend totaalpakket van stijlen en emoties. Met opnieuw veel tegengestelden: nostalgisch en vernieuwend, triest en opbeurend, intiem en onstuimig.

Opvallend is dat de muziek van Tuur Florizoone & Didier Laloy zowel op CD als live uitstekend werkt. Kom en overtuig uzelf. Het debuutalbum van dit duo wordt voor het eerst voorgesteld op donderdag 29 november om 12h30 (stipt!) in The Music Village tijdens hun concert in de reeks Broodje Brussel. Niet te missen!

Tragédie Lego met

Didier Laloy . diatonisch accordion
Tuur Floorizone . chromatisch accordion

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)