Mathilde Renault Solo

Mathilde Renault

Met de aanstekelijke energie die haar zo kenmerkt, stond Mathilde Renault reeds op de bühne bij Botanique, les Ardentes Club (met Cascadeur), op les Francofolies de Spa en het Brussel Summer Festival, ...

Mathilde Renault is een Belgische pianiste, zangeres en componiste. Met muzikale ouders is haar voorliefde voor muziek geenszins onverwacht. Zij volgde eerst een klassieke en jazz opleiding voor zij haar talent richtte op de pop- en folkscène. Met haar kristalheldere stem en haar pianotalent brengt Mathilde ons steeds opnieuw aan het dromen. Intimistische pop-folk songs waarbij zij zichzelf als vanouds begeleidt op piano, hier en daar verrijkt met een vleugje jazz.

Na twee geprezen cd’s in België, Cameleon Boat en Devils on the road, volgt in 2017 een derde cd, Unknown beauty, een universum dat zich situeert tussen London Grammar, Tori Amos en Agnes Obel. Mathilde verzorgde ondertussen ook meerdere voorprogramma’s voor Mélanie de Biasio.

Haar eerste single Lucky Number is online beschikbaar en kon alvast op ontzettend veel goede reacties rekenen. Het is de voorbode van haar nieuwe album Unknown Beauty.

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA