Sentidos

Ana Lains
oprechte muziek, een hedendaagse benadering van de fado, met invloeden van portugese traditionele muziek.

Het debuutalbum van Ana Lains, Sentidos, verleidde de gespecialiseerde pers. De recensenten van Reviews in World Music (Spanje), Songlines (VK) en Global Rhythm (VS) waren vol lof over haar songs.

Sentidos, uitgebracht in 2006 bij het label Different World, is tevens het debuut van Diogo Clemente (Mariza’s voormalige Portugese gitarist) als producent.

Sentidos is een album geworden vol oprechte songs, een hedendaagse benadering van de Fado, met verwijzingen naar de klassieke vormen van de Fado maar ook naar Portugese traditionele muziek.

Sentidos met

Ana Lains . zang

Eurico Machado of Rodolfo Godinho . Portuguese gitaar
António Neto . akoestische gitaar
Vasco Sousa . akoestische gitaar
Paulo Loureiro . accordeon, klarinet en piano

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort