GENTE

Nancy Vieira

GENTE is de nieuwe plaat en tour van Nancy Vieira, één van de meest expressieve en representatieve stemmen van Kaapverdië. Ze brengt een prachtige mix van Kaapverdische traditie en nieuwe klanken.
GENTE getuigt van een opmerkelijke artistieke ambitie. Het is muziek die langzaam tot stand kwam, doordacht, besproken en minutieus gepland. En de titel verraadt eigenlijk alles wat je moet weten: het is een repertoire van ontmoetingen, verhalen, ideeën, balansen, maar vooral van mensen.
De muziek komt voort uit de diepe traditie en het geheugen van Kaapverdië, maar evenzeer uit de gedachten van mensen uit andere generaties, andere landen. Ze worden muzikaal samen gebracht door een nieuwe generatie die de ziel van Kaapverdië in de toekomst projecteert.

GENTE met

Nancy Vieira zang
Vaiss Dias gitaar en cavaquinho
Olmo Marín gitaar en cavaquinho
Jorge Cervantes bas en charango
Diogo Melo de Carvalho percussie

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)