Noir’s

Didier Laloy

Didier Laloy wordt al enkele jaren beschouwd als één van de meest gedreven gangmakers van de revival van de diatonische accordeon. Zijn vlotte podium-présence, beminnelijke karakter en diepgaande feeling voor de meest uiteen-lopende muziek genres maken Laloy tot een begeerlijk musicus.

“Noir's is de lust om u mee te nemen in onze intimiteit, uw ogen te laten sluiten, u de muziek en de stilte laten horen zoals ik ervan geniet 's avonds als de kinderen slapen, de tractoren tot stilstand zijn in de schuur, dat het geluid van de drukte voor een paar uren tot rust komt, de lichten uitgeschakeld zijn, en als de wrijvingen, de ademhaling en de muzieknoten maar één geheel maken."

Noir’s met

Didier Laloy . diatonisch accordeon
Kathy Adam . cello
Pascal Chardome . piano, gitaar
Frédéric Malempré . percussie

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)