Folkroddels.be

Cuatro con Cuatro . Karim Baggili Kwintet

Na geruime tijd alleen of in beperkt gezelschap op podium gestaan te hebben, besloot Karim Baggili ( flamencogitaar, oud, zang) zijn composities te verrijken met de hulp van drie topmuzikanten. Ieder bijkomend instrument brengt een nieuwe dimensie en een nieuwe klank bij de bestaande composities die hun inspiratie vinden in flamenco en Oosterse muziek.
De cello van Kathy Adam verstevigt het ritmisch aspect van de flamenco en voegt tegelijkertijd zachte lyriek aan de composities toe. Philippe Laloy (fluit, sax) verrast met jazz-improvisatie. Osvaldo Hernandez (cajon, darbouka, maracas,...) verrijkt het geheel met creatieve zuidamerikaanse ritmes. De voorstelling van hun eerste cd Cuatro con Cuatro belooft een concertavond vol warmte, humor en poëzie.

Bron: 

Folkroddels.be - 23/11/2005, Joon1

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com