Stage Mag ****

Cuatro con cuatro

Het multiculturele is rijk, wat onverdraagzame geesten en verzuurden ook blijven beweren. Deze cd heeft de combinatie van zxoel en speels, exotisch en ingetogen. Een prachtig muzikaal pareltje voor genieters. Het klinkt lichtvoetig en speels maar het vakmanschap is herkenbaar aanwezig. Warme muziek die blijft boeien zonder dat er sprake is van slordigheden of branie, deze cd is af !

Karim Baggili (gitaar, ud en vocalen) bewijst als componist dat hij een klasbak is. En zijn kompanen Philippe Laloy (fluit, sax), Kathy Adam (cello) en Osvaldo Hernandez (percussie) klinken al even gedreven. Nathalie Loriers (piano in track 3 en 8) is verrijkend. Mooi, mooi, mooi ...

Bron: 

Stage Mag **** - maart 06, Geert Verbeke

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort