Nieuwe CD's met Wereldmuziek

Douar

Karim Baggili is een jong talent dat je moeilijk in één muzikaal hokje kunt plaatsen. In het jaar 2000 won hij de eerste prijs voor de "Jong talent competitie" in het Open String Festival in Osnabrück .

Door zijn achtergrond, hij was geboren in België, uit een Jordaanse vader en een Joegoslavische moeder, was hij de gelegenheid diverse muziekstijlen te leren kennen. Hij leerde zichzelf gitaar en luit spelen en werkte met verschillende groepen. Hij componeert muziek voor korte films en werkt voordurend aan zijn technique op de gitaar en luit. Zijn inspiratie is flamenco, Zuid-Amerikaanse ritmes en Arabische muziek.

Kortom wij zullen hopelijk nog veel van hem horen. Dit is zijn solo cd Douar draaien waarvan alle composities van hemzelf zijn (met uitzondering van track 9). Gast muzikant op conga & cajon is Etienne Serck

Bron: 

www.concertcender.nl, vrijdag 10 november 2006, 07:00 - 09:00 Nieuw Verschenen

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com