2

GFVP

Op vraag van het Merode festival kwam GFVP terug samen op het podium. Er (ont)stond een nieuwe klank, want er is tijd verstreken die de honger naar muziek nooit heeft gestild. Lotte is specialiste geworden in de Americana-stijl, Naomi en Jeroen spelen een Keltisch repertoire en zijn beide gewaardeerde lesgevers, Anouk verovert de podia met onder andere Broes, het duo De Schepper-Sanczuk en aan de zijde van Naomi met Room13 Orchestra. Wouter verdiepte zich in de West-Afrikaanse puziek met Tamala en trok maanden door Zuid-Europa waar hij het gesmaakte Hiraeth-project creëerde.

Het repertoire vermengt Europese traditie met nieuwe composities, geïnspireerd door de stijlen van J. Zorn, Ph. Glass, Afrikaanse muziek, Bach...

‘2’ (werktitel) gaat in première op de ‘Flemish Folk Award’ in de AB, het ‘Fiddlers on the Move Festival’ in Gent (FOTM.BE) en Gooikoorts.

--

Over de CD ‘Tatoeage’
“Alhoewel de vier violisten van het ensemble een totaal andere achtergrond hebben, klinkt hun spel opmerkelijk eensgezind. De violen mengen prachtig tot een strakke, bijna non vibrato klank.”
Mattie Poels, Music Frames

“Moderne kamermuziek, folk, maar er zijn ook jazzy invloeden, er zijn sporen van muziek van over de hele wereld terug te vinden, en traditie en nieuwe muziek versmelten op een perfecte manier.”
Holly Moors - moorsmagazine.com

2 met

Wouter Vandenabeele viool
Lotte Remmen viool
Anouk Sanczuk viool
Naomi Vercauteren viool
Jeroen Knapen gitaar

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)