Intimate Sounds between Heaven and Earth

Danças Ocultas ft. Dom La Nena

Met Intimate Sounds between Heaven and Earth gaan de accodeonisten van Danças Ocultas (Portugal) en celliste Dom La Nena (Brazilië) opnieuw samen op tournee. Stuk voor stuk zijn ze onlosmakelijk met hun instument verweven, alsof het een deel is van hun lichaam.

In 2012 en 2014 gingen ze samen op tournee door Portugal en Frankrijk, gevolgd door tal van concerten in theaters en op festivals in Tjechië, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. In 2012 oogstte Danças Ocultas succes op de Belgische podia.

Het programma Intimate Sounds between Heaven and Earth gaat van start met Danças Ocultas, waarbij Dom La Nena zich ongeveer halverwege bij hen aansluit. Dit is het vervolg op de successvolle tournee die - uitgesteld omwille van COVID-19 - plaatsvond in maart en april 2022.

(foto: Pedro Claudio)

"The Universe of Dom la Nena captures, caresses, enchants". Le Nouvel Observateur (F)

"Dom is like a very deft magician, and every song sounds sacred.” The New Yorker (USA)

"You walk into the darkened main concert hall and suddenly, all that falls away, there are four men on stage, and they are creating a space where you can relax, breath and luxuriate in beautiful sounds." The Huffington Post (USA)

Intimate Sounds between Heaven and Earth met

Dom la Nena zang, cello
Artur Fernandes diatonisch accordeon
Filipe Cal diatonisch accordeon
Filipe Ricardo diatonisch accordeon
Francisco Miguel diatonisch accordeon

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)