Hypnogol

Aurélia

Hypnogol is het logboek van een binnenschipper die zichzelf als ‘s werelds strafste zanger beschouwt. Om de buitenwereld hiervan op de hoogte te brengen, organiseert hij met de moed der wanhoop een catastrofaal concert in het ruim van zijn schip. Na deze zware ontgoocheling, uitgeblust en leeg, begint hij doelloos rond te varen op kanalen en rivieren. Door de dagdagelijkse eenzaamheid en monotonie veranderen heel langzaam en op haast onmerkbare wijze de dimensies van tijd en ruimte en valt hij ten prooi aan hallucinaties die nauwkeurig in het logboek genoteerd worden.

Met de sluizen als leitmotiv vaart deze CD op het ritme van dit verhaal en op een stroom van humor en trance waarin de mood en het tempo net zoals het wateroppervlak varieërt van ontstuimig tot zacht rimpelend.

Deze muziek gooit ook de trossen los van de Aurelia Feria, een (echt) theaterschip dat door België en Frankrijk vaart en waarin het trio concerten geeft in een decor van magie en mysterie.

Hypnogol met

Aurélie Dorzée . viool, altviool, zang,... en composities
(Trio Trad, Musique à Neuf, Panta Rhei, Perry Rose, Didier Laloy invite...)

Tom Theuns . gitaar, zang, harmonium,... en composities
(Ambrozijn, Vera Coomans, Nada, Olla Vogala...)

Stephan Pougin . percussie
(Panta Rhei, Cétra d'Orféo, Rêve d'Eléphant Orchestra, trio with Steve Houben and Jacques Pirotton, Didier Laloy invite)

Guests
Michel Massot . tuba
Sara Salverius . chromatische accordeon

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort