Wie valt in de Vlaamse cultuurprijzen?

Gazet van Antwerpen

Wouter Vandenabeele moest voor de cultuurprijzen in de categorie Muziek nipt de duimen leggen voor Poppunt.

Voor de vijfde keer op rij wordt cultureel Vlaanderen in de bloemetjes gezet. De Vlaamse Gemeenschap wil zo enkele organisaties en personen die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage leverden aan het Vlaamse cultuurleven, belonen.

Elf categorieën met telkens drie genomineerden levert een uit de kluiten gewassen shortlist op. Bij de genomineerden zijn onder meer violist Wouter Vandenabeele. De uiteindelijke laureaten worden bekendgemaakt op 4 februari.

(Wouter Vandenabeele moest in zijn categorie uiteindelijk nipt de duimen leggen voor Poppunt, steunpunt voor pop en rockmuzikanten, Kunstencentrum Vooruit uit Gent kreeg de prijs voor Algemene Culturele Verdienste, nvdr)

Bron: 

Gazet van Antwerpen - 9 januari 2008

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort