New CD 2025

L'Alba

In maart 2022 schitterde L’Alba met À principiu met een meer dan geslaagde tournee in de Vlaamse culturele centra. De positieve vibe van het publiek was zo sterk dat het de muzikanten van L’Alba quasi onmiddellijk aanzette tot het componeren en arrangeren van nieuw werk. Het resultaat is een repertoire waarmee zij opnieuw van bij de eerste noten de weg naar je hart vinden.
De release van de nieuwe cd wordt verwacht in het najaar van 2024/voorjaar 2025.

Met respect voor de authentieke muzikale tradities van Corsica zullen zij opnieuw traditionals brengen en verbluffen met eigen hedendaagse composities en dit alles doorspekt met invloeden uit Magreb, Italië , Kreta, West-Afrika, Portugal en Kaapverdië.

Verblijd u op deze boeiende reis met hun unieke blend van pure polyfonie, mediterrane klanken en een mooie waaier aan instrumenten.

#2 World Music Charts Europe (August 2021)
#6 Best albums of 2021 World Music Charts
#11 Transglobal World Music Charts (March 2021)
#25 Best of season 2020−2021 Transglobal World Music Charts

New CD 2025 met

Sébastien Lafarge harmonium, zang
François Guironnet klarinet, pivana, zang
Ghjuvan Francescu Mattei gitaar, zang
Laurent Barbolosi viool, zang
Antoine Belgodere akoestische en elektrische gitaar, mandoline
Eric Ferrari basgitaar

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)