De vurige dans

Camille Coryn

Na haar dansopleiding bij De!Kunsthumaniora van Antwerpen, SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) en Anton Bruckner Universität Linz ontdekte Camille het dansen met vuur bij Moving Fire Arts, een gezelschap gespecialiseerd in spektakels waarbij acrobatie, dans, theater en vuur vakkundig met elkaar worden verweven.

Met De Vurige Dans brengt Camille een performance waarbij het vuur het verlengde is van het lichaam. Het is dans en beheersing, maar ook bewust zijn en loslaten op hetzelfde moment.

Deze verbindende dans is een ode aan het leven in het moment, weg van de waan van de dag.

De vurige dans met

Camille Coryn dans

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be

Binnenkort