LEVIATION (360° Sound journey)

Quentin Dujardin & Gil Delogne

LEVITATION is een unieke zintuiglijke ervaring. Quentin Dujardin & Gil Delogne dompelen het publiek onder in klankspel die 360° bestrijkt, een wereld van trillingen. Met Tibetaanse kommen, gongs, stem en een baritongitaarmix creëren ze bijzondere soundscape.

LEVITATION raakt aan de wereld van de (klank)therapie. Elke deelnemer is vrij om te mediteren en zo een moment van welzijn en innerlijke rust te vinden, zittend of liggend op een eigen vloermat.

Dit project komt het best tot zijn recht in een scène sur scène-opstelling of te gast bij sites zoals abdijen, kerken, kastelen, …

LEVIATION (360° Sound journey) met

Quentin Dujardin baritongitaar (Hanika-gitaar)
Gil Delogne Tibetaanse kommen, gongs, stem & percussie

Optie
Erwin Vann sax

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)