Haal deze artiesten naar Nederland!

Haal deze artiesten naar Nederland!

De womex (world music expo) die dit jaar in Hongarije plaatsvond, is dé plek om leuke nieuwe muziek te ontdekken. De kwaliteit is wisselend maar de folk, fusion, jazz, klassiek, rock, soundsystem en alles wat daar tussenin zit, is goed in balans. Het is niet gemakkelijk om een top 5 te maken. Dat doe ik dus niet, maar, deze vijf acts moeten echt naar Nederland worden gehaald.

Didier Laloy & Kathy Adam

Van begin tot eind heeft het publiek ademloos zitten kijken en luisteren. Het expressieve spel van cello en trekzak (diatonische accordeon) staat bol van verhalen en emoties. De prachtig gekleurde en dynamische melodielijnen zijn cinematografisch van aard maar evenzo groovend met pan-Europese invloeden.

Bron: 

VPRO Vrije geluiden - Charlie Crooijmans – oktober 2015

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort