B Bulles Brahms D Danse Debussy

Claire Goldfarb

De ontmoeting: De kinderen ontdekken de instrumenten, de sonates van Claude Debussy en Johannes Brahms. Ze raken de instrumenten aan. De cello, de piano, terwijl wij spelen. Ze ontdekken de trilling.

Vervolgens, een dans- en schilderatelier: De kinderen creëren, luisteren, voelen, schilderen en dansen op de tonen van de muziek…

Na dat alles, de apotheose: Allen verenigen zich op het podium voor een publieke voorstelling met de live sonates waarbij de kinderen dansen in de projecties van de schilderijen.

Een productie van Murmures et chocolats asbl

B Bulles Brahms D Danse Debussy met

Claire Goldfarb . cello & concept
Kim VandenBrempt . piano
projecties

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort