Quentin Dujardin & Didier Laloy

Quentin Dujardin & Didier Laloy

Na verschillende eigen projecten en met een groeiende internationale ervaring, besloten gitarist Quentin Dujardin en accordeonist Didier Laloy samen muziek te maken die hen op het lijf geschreven staat. Ze balanceren op de randen tussen jazz, klassiek, folk en filmmuziek. Hun ontmoeting vertaalt zich als een dialoog van tegengestelden, wat dan ook de titel van het gloednieuwe album opleverde: ‘Water & Fire’. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd even stoppen.

Met... Lees meer

Quentin Dujardin 4tet

Met zijn nieuwste album 2020 keert Quentin Dujardin terug met een LIVE-concert, het uitgepuurde resultaat van de muzikale omzwervingen met compagnons de route Manu Katché, Didier Laloy en Boris Schmidt.

Componist en gitarist Quentin Dujardin creëert een uniek universum rond zijn nylonsnarige gitaren. Zijn muziek is als een stapel ansichtkaarten, aandenkens aan de landschappen die hij heeft doorkruist en de mensen die hij onderweg heeft ontmoet. Zijn muziek slaat bruggen tussen muziek... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be

Binnenkort