Klezmic Zirkus

mazzmusikas 081

Klezmic Zirkus is een vijfkoppige formatie afkomstig uit Wallonië/Brussel. De vier heren en één dame zijn al een tijdje met mu-ziek bezig in diverse groepen en als componist/muzikant voor verschillende projecten waaronder kortfilms, toneelvoorstellingen en jeugdtheater. Ze gaan nu door het leven als Klezmic Zirkus.

[…] Zoals uit de naam af te leiden valt, hebben we met een groep te maken die klezmer en Oost-Europese muziek brengt. Niets is minder waar maar er is toch nog heel wat meer aan de hand. Dit is niet zomaar de zoveelste balkan band. Pas na meerdere beluisteringen geeft deze plaat al zijn geheimen prijs en dat zijn er heel wat. […] Deze heerlijke, instrumentale cocktail van allerlei feestelijke muziek is hierbij warm aanbevolen.

Bron: 

Ben Vanhoegaerden - mazzmusikas 081

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort