2020 Live

Quentin Dujardin 4tet

Met zijn nieuwste album 2020 keert Quentin Dujardin terug met een LIVE-concert, het uitgepuurde resultaat van de muzikale omzwervingen met compagnons de route Manu Katché, Didier Laloy en Boris Schmidt.

Componist en gitarist Quentin Dujardin creëert een uniek universum rond zijn nylonsnarige gitaren. Zijn muziek is als een stapel ansichtkaarten, aandenkens aan de landschappen die hij heeft doorkruist en de mensen die hij onderweg heeft ontmoet. Zijn muziek slaat bruggen tussen muziek van elders en het westerse muzikale erfgoed. Zijn niet-classificeerbare werk raakt dus aan het universele. Zijn pad is onlosmakelijk verweven met klank en emotie.

In 2011 werd Quentin Dujardin uitgenodigd om lid te worden van de International Yehudi Menuhin Foundation als ​​artist ambassador. Zijn soundtrack voor de film Ma Forêt won in 2012 een prijs op het United Nations Forum on Forests. In 2022 ontving hij de prijs voor Beste Componist op het Toronto Independant Film Festival voor zijn muziek bij de film Paradisiac.

Na meer dan 1000 concerten telt zijn muziek inmiddels meer dan 7 miljoen streams in meer dan 100 landen.

(foto: Yves Paillot)

"Un style inclassable, résolument original." Jazz Rhone-Alpes (FR)
"Quentin est pour moi une révélation." Toots Thielemans
"La force des mélodies, de l'énergie!" Le Soir (BE)

2020 Live met

Quentin Dujardin nylon & bariton gitaren, loopstation
Didier Laloy diatonisch accordeon
Boris Schmidt contrabas
Manu Katché percussie

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)