De Groevende Graal

Griebo
Van Bretoense gavottes tot Johnny Cash, van Indische kinderliedjes tot Afrikaanse reels, van mislukte polka's tot weemoedige cajun.

Hun repertoire stoelt op traditionele muziek, maar ze componeren ook zelf en vermengen het voorafgaande maar al te graag met wat geboren wordt in de schoot van het moment.

Samen vormden zij de helft van Ambrozijn en stonden aan de wieg van Olla Vogala. Wouter Vandenabeele (viool en mandoline) is actief in folk en aanverwante muziekwerelden. Hij speelt o.a. bij Issa Sow, Transpiradansa en is artistiek leider van Olla Vogala.

Tom Theuns (akoestische gitaar, zang) begeleidt Vera Coomans en speelt o.a. bij Aurélia, Living Roots en Soetkin Collier. Hij is de drijvende kracht achter de concertboot Aurélia Feria.

De Groevende Graal met

Wouter Vandenabeele . viool en mandoline
Tom Theuns . akoestische gitaar, zang

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort