Soetkin Baptist

Soetkin Baptist

Na het succes van ‘Soetkin Made in France’ laat Soetkin Baptist met ‘Que Désire’ opnieuw zowel gekende als vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Vol lof onthaald in 2019.


Soetkin wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en geflankeerd door veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum en Paul Flush aan het hammondorgel.


Deze heerlijke muziek laat haar niet koud, en u ongetwijfeld ook niet...

“Samen met... Lees meer

Soetkin Baptist, Jan Van Outryve & Didier François

Met niets meer dan een stem, een luit en een nickelharpa betoveren Soetkin Baptist, Jan Van Outryve & Didier François hun publiek met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.

Ballades, lullebies en carols uit ondermeer Noorwegen, Frankrijk en Schotland brengen ons terug naar de roots van dit geweldige repertorium.

(... Lees meer

Vocal Art

In ‘Nordland’ brengt Vocal Art enkel muziek van boven de poolcirkel. Oude folksongs maar ook nieuwe muziek op teksten van Petter Dass, die ‘de Shakespeare van Noorwegen’ wordt genoemd. Laat je meeslepen door de rijke stemmenpracht, de krachtige alomtegenwoordige Scandinavische zangcultuur, en de soundscapes van trompettist Tore Johansen.

Tore Johansen (trumpet), born 1977 in Bodø, Norway. Educated from Trondheim Conservatory of Music, department of jazz studies 1996-2000.
He has... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com