Didier Laloy

Quentin Dujardin & Didier Laloy

Wij geloven in deze eindeloze beweging van de creatie. Wat een enorme vreugde hebben we bij het nemen van risico's. Dit project is prachtig.

Na hun verschillende persoonlijke projecten en alle internationale ervaring en route, vonden Quentin Dujardin en Didier Laloy het echt wel eens hoog tijd om samen muziek te schrijven. Het is, niet toevallig, muziek geworden die ontzettend op hen lijkt: niet te classificeren, aan de rand van jazz, klassiek, traditoneel of blues. Het is de... Lees meer

Didier Laloy

Magie van het ware en van de schijn, van de grap die zich ontwikkelt of juist ontspoort doorheen de nummers, van de pauze die maar niet begint, een opeenvolging in FFW of RW… Met een nieuwe CD en een nieuwe productie [Pô-z]s, brengt de opmerkelijke accordeonist, Didier Laloy, reeds een derde eigen project.

Na S-Tres en de succesvolle Invite…s, gaat hij opnieuw in zee met zijn spitsbroeder Pascal Chardome (Panta Rhei, S-Tres, Ligue d’impro…).
Eerst twee jaren dromen en... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA